Tapijt reinigen

Hoe maak je een tapijt schoon dat vlekken heeft en stinkt? In plaats van het zelf te proberen, kunt u het beste een professioneel tapijtreinigingsbedrijf inhuren. Clean Pro Carpet en andere vloerbedekkingen dienen verwijderd te worden. Verder wordt de tapijtreiniging bij u thuis gedaan. Door onze reinigingsoplossing in de tapijtvezels te laten trekken, krijgt u de beste resultaten voor het reinigen van tapijten. Deze voorbehandelingsoplossing verwijdert een aanzienlijke hoeveelheid vuil van de tapijtvezels. De reinigingsoplossing wordt in het tapijt geïnjecteerd, waardoor het diep in de tapijtvezels kan doordringen; het tapijt wordt vervolgens gespoeld met een zeer warme waterspoeling van de reinigingsoplossing, waarbij alle deeltjes worden verwijderd die een “natte tapijtgeur” ​​veroorzaken. Het poetsen verbeterde het algehele uiterlijk van uw. Tapijten en vloerkleden zijn na reiniging vochtig en hebben een natuurlijke droogtijd van 4 tot 6 uur. Uw tapijt gaat veel langer mee als u het minimaal één keer per jaar laat reinigen

tapijt reinigen
tapijt reinigen

Het belang van tapijtreiniging en ontgeuring

Tapijtreiniging is een populaire optie voor gezinnen, bedrijven en organisaties. Het is echter van cruciaal belang om regelmatig de juiste tapijtreiniging voor het milieu te kiezen. Afhankelijk van hoe vaak ze worden gebruikt, worden deze tapijten na verloop van tijd vuil, verkleuren ze en geven ze een onaangename geur af. Bovendien willen miljoenen micro-organismen, zoals mijten, zich graag nestelen in uw tapijt. In werkelijkheid is een huisstofmijtallergie het gevaarlijkst voor uw gezondheid. Deze plagen gedijen goed in tapijten, stoffering en matrassen. Stofallergieën worden veroorzaakt door het eiwit in de ontlasting van huisstofmijt, dat bij gevoelige mensen een allergische reactie kan veroorzaken. Op de lange termijn kunnen ze een astma-aanval veroorzaken.

Onderzoek

Volgens recent onderzoek is de kans groter dat we factureren. Deze studies voorspellen dat meer dan de helft van de Belgische bevolking de komende tien jaar allergisch zal zijn. Dit is een wake-up call en een oproep tot actie om het preventieproces te starten. Bacteriën zijn overal te vinden, vooral op plaatsen waar we het meest kwetsbaar zijn, zoals onze huizen en werkplekken. Aangezien mensen ongeveer 10 uur per dag thuis en tot 8 uur op het werk doorbrengen, zijn dit de plaatsen om te beginnen. De stof van uw tapijt, stoffering en stoffering heeft niet het uiterlijk van een kakkerlak. Bovendien stap je erop, ga je erop zitten, neem je ze in of adem je ze in. Bedenk eens hoeveel gezonder je leven zou kunnen zijn als je je auto-interieur, bekleding, tapijten en matras regelmatig schoonmaakt.

Bron: Tapijt reinigen van het bedrijf ProCleanDetailing.